Solbergien ralliperheestä oma tv-sarja – ”Ehkä ihan kaikkea ei olisi tarvinnut sanoa kameran edessä”

Petter ja Oliver Solberg
Petter ja Oliver Solberg. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Norjalaisesta rallin superperheestä Solbergeista on tehty oma tv-sarja, joka näytetään ainakin Norjan televisiossa ensi keväänä. 

Kuvausmiehistö seurasi rallin maailmanmestaria Petter Solbergia sekä hänen poikaansa Oliver Solbergia koko kauden 2019 ajan. Mukana ohjelmassa on tietenkin myös koko palettia pyörittävä Pernilla Solberg.

– Emme ole vielä nähneet lopputulosta, joten on aika jännittävää, että mitä sieltä tulee, Pernilla Solberg sanoo norjalaisen VG:n verkkosivuilla.

Isä-Solberg ajoi kauden 2019 aikana jäähyväiskiertueensa, joka päättyi tunteelliseen Walesin ralliin lokakuussa. Samassa kisassa 18-vuotias Oliver teki debyyttinsä MM-tasolla.

– Sarjassa nähdään monia jopa mutkittaita keskusteluja, kuinka me työskentelemme. Se myös näyttää, mitä  tapahtuu adrenaliinia ja vauhtia täynnä olevan lajin kulisseissa. Ehkä ihan kaikkea ei olisi tarvinnut sanoa kameran edessä, Petter Solberg naureskelee.

– Halusimme kuitenkin, että ihmiset näkevät todellisuuden ja sen täydellisyyden tavoittelun, johon me aina pyrimme.

TV-sarjan on tuottanut Discovery Networks. Äiti-Pernilla kuvailee ohjelmaa tietynlaiseksi jatko-osaksi tämän vuoden helmikuussa ilmestyneelle Born2Drive-elokuvalle, joka kertoi Oliverin tarinaa.

Pienen teaserin Team Solberg -sarjasta voit katsoa VG-lehden verkkosivuilta.

 

 

Lue myös nämä