Skoda-pomo harmissaan – ”Olen pahoillani Kallen puolesta”

Tänä vuonna Kalle Rovanperä kurvaili vielä Meksikossa. Onko ensi vuonna jo Chilen vuoro? Kuva: Daniel Roeseler/Skoda Motorsport.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Nuori rallilupaus Kalle Rovanperä joutui pettymään heti avauspätkällä perjantaina Meksikon MM-rallissa. Hypyn jälkeen Rovanperän Skoda Fabia osui tiellä olleeseen kivenmurikkaan ja jäähdytin meni rikki.

Ensimmäistä kisaansa Skodan tehdastallissa ajava 17-vuotias suomalainen jatkaa kilpailua tänään lauantaina Ralli2-säännön turvin, mutta tärkeitä ek-kilometrejä jäi väliin.

– Olen pahoillani Kallen puolesta. Oli tosi sääli, ettei hän voinut ajaa perjantain pätkiä. Hän olisi saanut todella arvokasta kokemusta. Onneksi hän voi kuitenkin jatkaa kisaa lauantaina ja saa varmasti vielä pisteitä mukaansa WRC2-luokassa, Skoda-pomo Michal Hrabanek toteaa.

WRC2-luokan seitsemästä kuskista sekä Rovanperä että toinen suomalainen Jari Huttunen ja Espanjan Nil Solans keskeyttivät perjantaina.

Nopeinta vauhtia on pitänyt luokan puolustava mestari Pontus Tidemand. Ruotsalainen on Rovanperän tallikaveri.

– Ei mitään draamaa. Erittäin mukavia oli pätkät, mutta vähän oli liukasta välillä. Auto tuntuu hyvältä ja nautin todella ajamisesta, yli kolmen minuutin erolla luokkaa johtava ruotsalainen sanoo.

Lue myös nämä