Sebastien Ogierista hyviä uutisia

Sebastien Ogier on kuntoutunut Puolan MM-rallin nuotituksessa sattuneesta onnettomuudestaan.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Toyota GAZOO Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ogier ajoi nokkakolarin kisan nuotituksessa vastaan tulleen henkilöauton kanssa. Ogier oli seuraavan yön sairaalassa tarkkailussa ja joutui lopulta jättämään Puolan MM-rallin kokonaan väliin.

Ogier lensi Puolasta kotiin jo seuraavana päivänä ennen kilpailun alkua. Hän julkaisi lentokoneesta itsestään kuvan, jossa hänellä oli niskatuki.

Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala kertoi Puolan MM-rallin jälkeen Rallit.fille, että Ogier käy vielä lääkärintarkastuksessa kotopuolessa. Tarkastuksessa oli tarkoitus selvittää, voiko Toyotan ranskalaistähti osallistua Latvian MM-ralliin, joka on ohjelmassa ensi viikolla.

Toyota ei ole sittemmin tiedottanut Ogierin tilanteesta, mutta nyt vaikuttaa vahvasti siltä, että hän on kunnossa kilpailua varten. Ogier on nimittäin paikalla Englannissa Goodwood Festival of Speed -tapahtumassa, joka käynnistyi torstaina.

Ogier oli jo päivällä vauhdissa, mutta tällä kertaa kartturin paikalla. Toyotan vetykäyttöisen GR Yaris H2 -auton ratissa oli puolestaan kuuluisa koomikko Rowan Atkinson, joka on tunnettu etenkin Mr. Bean -hahmostaan.

– Se oli hieman epätavallista. Mutta se oli mukava kokemus, ja ajoimme tänään varmasti, Ogier raportoi tapahtuman nettilähetyksessä.

Ogierin lisäksi tapahtumassa ovat Toyota-kuljettajista mukana Kalle Rovanperä ja Elfyn Evans sekä tallipomo Latvala.

Latvian nopea soraralli ajetaan 18.-21. heinäkuuta. Ogier on mukana myös elokuun alussa järjestettävässä Suomen MM-rallissa, jossa Toyotalla on mukana peräti viisi Rally1-autoa.

Lue myös: Kalle Rovanperä härkäviikot jatkuvat – myös Jari-Matti Latvala pääsee näyttämään taitojaan jättiyleisölle

Lue myös nämä