Quantcast

Sebastien Ogierin taiturointi kahdella pyörällä tallentui videolle – ”Se oli iso tilanne”

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sebastien Ogier taituroi kahdella pyörällä Argentiinan MM-rallissa perjantaina.

Kuusi edellistä maailmanmestaruutta voittanut Ogier oli kaataa Citroeninsa iltapäivän ensimmäisellä erikoiskokeella. Citroen C3 WRC -auto nousi kahdelle pyörälle, mutta Ogier sai pelastettua tilanteen.

– Tie oli urilla, joihin auto jämähti ja nousi kahdelle pyörälle – tai jopa vain yhdelle pyörälle. Oli erittäin lähellä, ettei auto lähtenyt pyörimään keulan kautta ympäri. Se oli iso tilanne, mutta onneksi selvisimme siitä, Ogier kertasi perjantain iltahuollossa.

Katso alta videot Ogierin tilanteesta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

https://twitter.com/inforallyes/status/1121893561853784066

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ogier starttaa toiselta sijalta lauantain erikoiskokeille. Ranskalainen on 11,9 sekunnin päässä Argentiinan rallia johtavasta Hyundain Thierry Neuvillesta.

– Meidän pitää vielä parantaa autoa näihin olosuhteisiin. Auto toimi hyvin Meksikossa kuivalla soralla, mutta täällä olen joutunut taistelemaan auton kanssa. Lauantaina tiet eivät ole yhtä huonossa kunnossa, joten toivottavasti se sopii meille paremmin, Ogier sanoi.

Katso alta koostevideo perjantai-iltapäivän tapahtumista. Videolla on muun muassa Esapekka Lapin ja Janne Fermin hurja ulosajo.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2285,260404″ ap mute floating=”1″ ]

 

Lauantain ensimmäinen erikoiskoe alkaa kello 13.47 Suomen aikaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat