Quantcast

Sebastien Ogierin kartturi koki kovia rajussa ulosajossa testeissä – ”Kävelen pari päivää kuin zombie”

Julien Ingrassia
Julien Ingrassia. Kuva Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Joulukuussa Monzan MM-rallissa uransa seitsemännen maailmanmestaruuden voittanut Sebastien Ogier ei saanut kovin ruusuista starttia rallikaudelle 2021. 

Toyota-kuljettaja Ogier ja kartanlukija Julien Ingrassia olivat ajamassa viimeistä testiään ennen ensi viikon Monte Carlon MM-rallia. Keskiviikon testiurakka päättyi kuitenkin jo aamupäivällä, kun Ogier ajoi ulos.

Talli tiedotti nopeasti, että kumpikaan ei loukkaantunut tilanteessa, mutta Ingrassia vietiin varotoimenpiteenä tutkimuksiin sairaalaan. Jonkin verran kolhuja mestarikartturi kuitenkin sai.

– Jaahas, me katkoimme pari puuta. Pahoittelut siitä. Saatan kävellä kuin zombie seuraavat pari päivää, Ingrassia viestitti Facebookissa.

– Siitä ei ole kuitenkaan epäilystäkään, että me emme olisi mukana Montessa ensi viikolla. Kiitos kaikista viesteistä. Olen ihan ok, kartturi jatkoi.

Ingrassia ja Ogier olivat osuneet puuhun, jonka jälkeen auto oli pyörinyt pari kertaa katon kautta ympäri.

– Se oli varhainen meidän testeille tänään. Liukas jarrutus yllätti meidät ja menimme ulos tieltä. Olen pahoillani tiimin puolesta ylimääräisestä työstä, mutat onneksi me molemmat olemme ok. Olemme joka tapauksessa valmiita Monteen, Ogier viestitti Twitterissä keskiviikkoiltana.

Ranskalaiskaksikon tärsky oli tuntuva, kuten alla olevasta kuvasta voi päätellä.

 

Kauden avausralli Monte pitäisi ajaa ensi viikolla, mutta kisan järjestämisestä ei ole vieläkään lopullista vahvistusta saatu.

Katso alapuolelta kooste viime syyskuun Viron MM-rallin ratkaisuhetkistä.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,348840″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat