Sebastien Ogierin kanssa nokkakolarin ajanut mies kuoli

MM-ralliviikonlopun jälkeen Puolasta kantautui surullisia uutisia.
Sebastien Ogier
Kuva: Toyota GAZOO Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyota-kuljettaja Sebastien Ogier joutui jättämään kilpailun väliin, koska hän ajoi nokkakolarin henkilöauton kanssa kilpailun nuotituksessa tiistaiaamuna. Paikallinen media uutisoi tänään maanantaina, että Fordin henkilöautoa ajanut 69-vuotias mies on kuollut.

Puolalaisen TVN24-uutiskanavan mukaan viranomaiset tutkivat, liittyykö miehen kuolema onnettomuuteen. Mies oli tuntenut olonsa huonoksi kotonaan ja pian tämän jälkeen hän oli kuollut.

Poliisin tiedottaja Tomasz Markowski kertoi, että mies oli viety onnettomuuden jälkeen sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Hänet oli kuitenkin päästetty kotiin, sillä häneltä ei löydetty vammoja, jotka olisivat vaatineet sairaalahoitoa.

Miehen olo oli heikentynyt lauantaina. Paikalle kutsuttiin lääkintähenkilöstöä, mutta mies menetti henkensä.

Tietojen mukaan miehen kuolinsyy selvitetään ruumiinavauksessa tiistaina.

Ogier oli nuotittamassa Goldapin erikoiskoetta, kun hän ajoi Toyotallaan nokkakolarin Fordin farmariauton kanssa. Onnettomuus sattui kapealla tiellä pian nypyn jälkeen.

Toyota kertoi onnettomuuden jälkeen tiedotteessaan, ettei Ogier ajanut ylinopeutta. Kuljettajien on noudatettava nopeusrajoituksia nuotituksessa, sillä teitä ei suljeta ennakkotutustumisen aikana ja niillä voi olla muutakin liikennettä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat