Quantcast

Sebastien Ogierin ja Ott Tänakin vuoro testata Monzan MM-rallia varten (videot)

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Aurelien Vialatte / Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan WRC-talli on jatkanut Italiassa testejään ensi viikon Monzan MM-rallia varten. Keskiviikkona testivuorossa oli kuusinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier.

Ogier jahtaa kauden päätösrallissa tallikaveri Elfyn Evansia, joka on MM-taulukon kärjessä 14 pisteen turvin. Kauden viimeinen MM-ralli alkaa ensi viikon torstaina.

– Meillä oli erittäin hyvät testit eilen. Nautin todella ajamisesta Yariksella asvaltilla. Olemme valmiita kauden viimeiseen taistoon, Ogier vakuutti omalla Twitter-tilillään.

Toyota aloitti testit tiistaina, kun Kalle Rovanperä pääsi tositoimiin. MM-sarjassa on viimeksi ajettu asvaltilla tammikuussa Monte Carlon rallissa, joten Monzaa edeltävät testit ovat huipputärkeät.

Lue myös: Kalle Rovanperä pääsi irti – ”Voi veljet, miten hauskaa”

Keskiviikkona myös Hyundai testasi Italian Bresciassa. Ajovuorossa oli puolustava maailmanmestari Ott Tänak.

Tänak aloitti testinsä aamulla ja jatkoi vielä pimeän tullen. Illalla tienpinta oli jo jäätynyt, joten Tänak sai kokemusta myös liukkaalla asvaltilla ajamisesta. Myös Monzassa luvassa voi olla aamuisin erittäin liukkaan erikoiskokeet.

MM-sarjassa virolaisella on liki toivoton tehtävä, kun eroa kärkeen neljäntenä taulukossa olevalla Tänakilla peräti 28 pistettä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat