Quantcast

Sebastien Ogierilta villi vertaus – ”Vähän kuin seksi ensimmäistä kertaa”

Toyotan Sebastien Ogier joutui nöyrtymään toiseen sijaan sunnuntaina päättyneessä Monte Carlon MM-rallissa.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Vanha kilpakumppani ja maanmies Sebastien Loeb kiilasi edelle 10,5 sekunnin turvin. Ogier myönsi kisan jälkeen, että uusien Rally1-hybridiautojen toimintavarmuus huoletti. Mies kuitenkin myönsi nauttineensa kokemuksesta.

– Ennen kisaa oli paljon epävarmuustekijöitä ja kysymyksiä siitä, onko auto luotettava, ja kuka voi taistella voitosta. Vitsailimme testeissä, että ehkä olisi parempi aloittaa R5-autoilla, Ogier naureskeli.

– Hybridivoima tuntui vähän kuin seksi ensimmistä kertaa. Se oli erittäin intensiivistä, mitta sitten yhden sekunnin jälkeen se oli poissa. Hyvä startti silti näille autoille.

Kokemus hybridiautoilla oli sen verran nautinnollinen, että Ogier uhkasi olla mukana Monte Carlossa myös ensi vuonna. Ranskalaismestarin on tosin määrä ajaa myös tällä kaudella vielä valikoituja kilpailuja Toyotan tiimissä.

– Autossa oli hauskaa ja nyt meillä on syy tulla takaisin ensi kaudella. En kyllä usko, että vaimoni nauttii tästä lauseesta, Ogier velmuili.

– Tiimit ovat tehneet fantastista työtä kehittämällä nämä autot, jotka ovat täysin erilaisia viime vuoteen verrattuna. Odotin enemmän ongelmia, ja olihan niitä toki siellä täällä. Pystyimme silti taistelemaan kuin vanhoina hyvinä aikoina. Ei voisi uskoa, että tämä oli ensi kerta näillä autoilla. Kisa oli todella nautinnollinen ja hyvää show´ta lajin kannalta.

Katso alapuolelta Monte Carlon MM-rallin ratkaisuhetket.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,397630″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat