Quantcast

Sebastien Ogierilta tärkeä muistutus Esapekka Lapille

Hyundain Esapekka Lapin ja Toyotan Sebastien Ogierin välinen kamppailu Meksikon MM-rallissa jatkuu lauantain erikoiskokeilla.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Perjantain ajopäivänä Lappi nakutti viisi pohja-aikaa ja Ogier kaksi. Parivaljakon väliset erot eivät olleet isoja pikataipaleilla, sillä Lapin johto Ogieriin on vain 5,3 sekuntia ennen toista kunnon ajopäivää.

– Voimme olla tyytyväisiä, sillä emme olisi voineet tehdä juurikaan enempää paitsi ottaa riskejä. En halua koskaan tehdä siten tässä rallissa. Olemme tehneet hyvää työtä tähän asti, Ogier niputti perjantain ajopäivänsä.

Samalla Ogier antoi tärkeän muistutuksen Lapille, joka jahtaa uransa toista MM-osakilpailun voittoa.

– Hän teki hyvää työtä. Mutta tämä on kolmipäiväinen ralli, joten seuraavinakin päivinä riittää tekemistä.

Ogier ja Lappi ajoivat perjantaina hyvillä lähtöpaikoilla MM-sarjan kärjen takana. Kumpikin kuljettaja yritti pysyä poissa vaikeuksista varmalla ajolla, mutta myös kello tykkäsi kuljettajien suorituksista.

– Joillakin osuuksilla emme aivan pystyneet vastaamaan vauhtiin. Meidän pitää hieman analysoida näitä asioita, jotta pystymme taistelemaan paremmin lauantaina, Ogier suunnitteli.

– Taistelu on käynnissä. Lauantaina jatkan samaan tapaan. Ei voi sanoa, että tämä olisi vain kruisailua. Puskemme edelleen, mutta en yritä liikaa.

Lauantaina Meksikossa ajetaan kaikkiaan yhdeksän erikoiskoetta.

Katso alta kooste perjantai-iltapäivän tapahtumista Meksikon MM-rallissa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat