Sebastien Ogierilla hankala auramiehen rooli Portugalissa – ”He ovat osoittaneet pystyvänsä urotekoihin”

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Citroen Racing
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Citroenin Sebastien Ogier on ajanut tällä kaudella kaksi voittoa ja kolme muuta palkintosijaa. Vaikka C3 WRC ei vielä tottele mestarin ohjausta kaikissa olosuhteissa, on kauden alku ollut vähintäänkin kiitettävä Ogierille. 

Kuusinkertainen mestaari johtaa rallin MM-sarjaa kymmenen pisteen erolla ennen Toyotan Ott Tänakia. MM-karavaani on täksi viikoksi matkustanut Portugaliin, jossa ajetaan kauden seitsemäs osakilpailu.

– Meillä oli hyvä testipäivä ja nyt se kilpailukyky on tuotava tositoimiin. Portugalin rallista olen aina tykännyt. Olen myös menestynyt siellä, joten on mukavaa palata sinne. Olen kuitenkin tietoinen, että urakka ei helpotu, kun johdamme MM-sarjaa, Ogier sanoo.

– Jotta voimme saada mahdollisimman hyvät pisteet, on meidän oltava iskussa perjantaina, kun auraamme tietä. Perjantain lenkki on kohtalaisen lyhyt ja uusi kaikille. Meidän on pakko olla mahdollisimman korkealla tuloksissa, ranskalaismestari jatkaa.

Myös tallipomo Pierre Budar uskoo, että tienauraus voi olla haaste Ogierille. Budar kuitenkin luottaa, että Ogier jos kuka voi selättää haasteen.

– Se on kiittämätön tehtävä, eivätkä Sebastien ja Julien (kartanlukija Ingrassia) pääse helpolla. He ovat jo aiemmin osoittaneet pystyvänsä urotekoihin varsinkin tässä rallissa, jota he molemmat rakastavat, Budar sanailee.

– MM-taisto on äärimmäisen tiukka, mutta me olemme valmiita tekemään rajusti töitä. Tehtaan työntekijät ovat käyttäneet kaiken liikenevän ajan, jotta C3 WRC:stä saadaan parempi.

 

Katso alta ennakkovideo Portugalin MM-rallista.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2283,265014″ ap mute]

 

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat