Quantcast

Sebastien Ogier kaappasi kartturin maanmieheltään – ”Annoin hänelle mahdollisuuden päättää itse”

Sebastien Ogier kilpaili pari viikkoa sitten ajetussa Japanin MM-rallissa uuden kartanlukijan kanssa.
Vincent Landais
Vincent Landais. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aiemmin muun muassa Ford-kuski Pierre-Louis Loubet´lle nuottia lukenut Vincent Landais debytoi mallikkaasti multimestarin vieressä. Rengasrikot veivät kaksikolta mahdollisuuden taistella rallin voitosta, mutta yhteistyö lähti hienosti käyntiin.

Landais´n osalta kyseessä oli testiralli, mikä sujui erinomaisesti. Ogier kilpailee miehen kanssa ensi kaudella valikoiduissa MM-ralleissa.

– Olin todellakin positiivisesti yllättynyt. Tai en tiedä, onko yllättynyt oikea sana. Kyseessä oli ensimmäinen yhteinen rallimme ja kaikki meni paremmin kuin odotimme, Ogier sanoo rallin MM-sarjan verkkosivuilla.

– Vincent täyttää kaikki ne ominaisuudet, mitä voi kuskina toivoa. Hän on erittäin motivoitunut. Tarjosin hänelle mahdollisuutta kisata kanssani ensi vuonna.

Ogier kuitenkin korostaa, ettei halunnut kaapata kartanlukijaa nuoremmalta maanmieheltään.

– Hän kilpaili aiemmin Pierre-Louisin kanssa. En halunnut pakottaa häntä autooni. Annoin hänelle mahdollisuuden päättää itse, mitä hän haluaa ensi vuonna tehdä, Ogier selvittää.

– Näytti siltä, että Vincent todella nautti yhteisestä viikostamme Japanissa ja päätti jatkaa yhdessä. Olen onnellinen siitä.

Ogier ja Landais ajavat ensi kaudella puolikkaan MM-kauden. Kaksikon ensimmäinen yhteinen koitos on Ogierin kotikisa Monte Carlossa 19.-22. tammikuuta.

Katso alapuolelta Japanin MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat