Quantcast

Sebastien Ogier vahvisti odotetun uutisen

Sebastien Ogier osallistuu rallin MM-kauden kolmanteen osakilpailuun, joka järjestetään Meksikossa maaliskuussa.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ogier ajaa myös tänä vuonna vain noin puolet rallin MM-sarjan kisoista. Ogier aloitti huikeasti kautensa viime viikonloppuna, kun hän ajoi voittoon Monte Carlon klassikkokisassa.

Ogier jättää väliin helmikuussa ajettavan Ruotsin talvirallin, mutta Meksikossa hän on jälleen mukana keräämässä pisteitä Toyotan WRC-tallille.

Meksikon soraralli kuului viimeksi MM-sarjaan kaudella 2020. Tuolloin kisa jouduttiin lopettamaan vuorokautta suunniteltua aiemmin koronapandemian puhkeamisen vuoksi.

Ogier on voittanut Meksikon MM-rallin kuudesti – yhtä monta kertaa kuin toinen ranskalaislegenda Sebastien Loeb.

– Se ei ole mikään salaisuus, että olen seuraavaksi mukana Meksikossa. Olen aina pitänyt siitä rallista, Ogier vahvisti odotetun uutisen ranskalaisen Canal+-kanavan haastattelussa.

– Se oli selkeä valinta minulle ja myös tiimille, koska olen usein menestynyt Meksikon sorakilpailussa. Monte Carlon ja seuraavan rallini välisestä tauostakaan ei tule liian pitkä, Toyotan ranskalaiskuljettaja lisäsi.

Ogierin osallistumisen myötä Toyotalla on Meksikossa mukana neljä kuljettajaa. Ogier, Kalle Rovanperä ja Elfyn Evans edustavat japanilaisvalmistajan tehdastiimiä, ja Takamoto Katsuta kilpailee tehdastallin ulkopuolella.

Meksikon MM-ralli järjestetään 16.-19. maaliskuuta.

Katso alta Monte Carlon MM-rallin kooste.

Lue myös nämä

  • Uusimmat