Quantcast

Sebastien Ogier testasi sittenkin Ruotsin MM-rallia varten – myös Esapekka Lappi vauhdissa (videot)

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan tehdastiimi on sittenkin antanut kuusinkertaiselle mestarille Sebastien Ogierille mahdollisuuden testata ensi viikolla ajettavaa Ruotsin MM-osakilpailua varten.

Rallit.fi uutisoi aiemmin, että Tommi Mäkisen poppoo olisi perunut Ruotsin testit kaikilta tehdaskuskeiltaan. Ogier on kuitenkin ollut Yaris WRC:n ratissa lauantaina Keski-Suomessa.

Tietojemme mukaan on kuitenkin varmaa, että Toyotan nuori tähti Kalle Rovanperä ei enää testaa ennen Ruotsin rallia. Rovanperä on jo aiemmin ajanut testiä lumella, kuten on tehnyt myös Ogier. Rovanperä ajoi lisäksi tammikuussa rallin SM-sarjan avausosakilpailun Arctic Lapland -rallin Yaris WRC:llä.

Ranskalaismestarille on haluttu antaa lisää aikaa uuden työkalunsa ohjaamossa, jotta luottamus on huipussaan ensi viikon kisassa. Ruotsin rallissa olosuhteet tulevat tosin suurella todennäköisyydellä olemaan hyvin erilaiset kuin Keski-Suomessa.

Myös M-Sport Ford on aloittanut testinsä Ruotsin rallia varten. Lauantaina testausvuorossa on Esapekka Lappi. Fiesta WRC liikkui varsin komeasti ruotsalaisessa maisemassa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat