Quantcast

Sebastien Ogier skeptinen rallikauden jatkumisesta – ”Suomen MM-ralli on optimistisin vaihtoehto”

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjan kuusinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier toivoo, että koronapandemia helpottaa ja MM-rallit jatkuvat viimeistään syksyllä. 

Alkuvuodesta ehdittiin kilpailla kolme MM-osakilpailua. Ogier johtaa MM-sarjaa kahdeksan pisteen erolla ennen Toyotan Elfyn Evansia. Ogier povaa, että kausi jatkuu korkeintaan loppukesästä.

– En usko, että voimme jatkaa ennen kuin Suomessa elokuussa. Se on optimistisin vaihtoehto, Ogier sanoo ranskalaiselle L´Equipe-lehdelle.

Tuoreimpien tietojen mukaan Kenian ralli heinäkuussa tullaan lykkäämään, kuten kävi jo aiemmin myös Argentiinalle, Portugalille ja Sardinialle. Viime kaudella mestaruusvaltikkansa Ott Tänakille hävinnyt Ogier luulee, että kaukoralleista pitää luopua, koska autotehtaat ovat muun talousmaailman tavoin vaikeuksissa.

– Kaikki kalliit matkat (Uusi-Seelanti ja Japani) ovat hankalia, koska valmistajat tulevat ottamaan pahasti taloudellisesti takkiin tästä tilanteesta. Se tarkoittaa, että kuluja on leikattava. Toivon kuitenkin, että voisimme ajaa vielä viisi rallia syksyllä, mutta minulla ei ole mitään käryä, mitkä ne voisivat olla, Ogier toteaa.

Katso alta kooste viime MM-kauden ulosajoista. 

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,334488″ ap mute ]

Lue myös nämä

  • Uusimmat