Sebastien Ogier raportoi ongelmista

Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia
Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sebastien Ogier kärsi toisesta lähtöpaikastaan Meksikon MM-rallin perjantaiaamupäivän erikoiskokeilla.

Ford-kuljettaja Ogier on rallissa viidentenä reilun puolen minuutin päässä kisaa johtavasta Dani Sordosta. Perjantain erikoiskokeille toisena starttaava Ogier osasi odottaa, että aikaa valuu hukkaan varhaisen lähtöpaikan vuoksi.

– Tämä ei ole juurikaan helpompaa kuin ajaisi ensimmäisenä erikoiskokeilla. Yritimme parhaamme ja ensimmäisellä pätkällä ajoimme mielestäni hyvän ajan, mutta kahdella seuraavalla en ollut tyytyväinen aikoihini, Ogier kertoi WRC.comin suorassa lähetyksessä.

Ogier raportoi, ettei hänen autonsa toiminut kunnolla.

– Minulla oli vaikeuksia auton jousituksen kanssa. (Tallikaveri) Elfyn Evans taisi kaataa autonsa, ja meille oli käydä tismalleen samoin, koska meillä on isoja ongelmia jousituksessa, Ogier sanoi.

Ogierin maanmiehellä ja etunimikaimalla Sebastien Loebillä kulki hieman paremmin perjantain neljällä ensimmäisellä erikoiskokeella. MM-sarjan kärkikuskien jälkeen erikoiskokeilla ajava Loeb on kisassa komeasti kolmantena Citroenillaan.

– Löysimme rytmin melko nopeasti. Meillä on toki hyvä lähtöpaikka, mistä on meille hyötyä. Sain hyvän tuntuman autoon, edellisen MM-rallinsa kolme vuotta sitten ajanut Loeb sanoi.

Perjantaina ajetaan vielä viisi erikoiskoetta huoltotauon jälkeen.

Lue myös nämä