Sebastien Ogier kertoi tilastaan ja julkaisi kuvan itsestään

Rallitähti Sebastien Ogier on päässyt pois sairaalasta.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Pentti-Oskari Ilmonen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ogier joutui onnettomuuteen tiistaina Puolan MM-rallin nuotituksessa. Ogier ajoi nokkakolarin vastakkaisesta suunnasta tulleen henkilöauton kanssa kapealla tieosuudella.

Ogier ja kartanlukija Vincent Landais sekä toisessa autossa olleet kaksi henkilöä vietiin tarkempiin tutkimuksiin sairaalaan. Ogier oli lopulta koko yön tarkkailussa, mutta nyt hänet on päästetty sairaalasta.

Ogier julkaisi keskiviikkona kuvan itsestään ja kertoi tilastaan. Ogierilla oli niskatuki kuvassa, joka oli ilmeisesti otettu yksityiskoneessa. Ranskalaistähti on siis jättämässä Puolan pölyt taakseen.

– Minun piti viettää yö sairaalassa, mutta nyt minulla on jo paljon parempi olo, Ogier kertoi.

– Olen iloinen, ettei tarkemmissa tutkimuksissa ilmennyt vakavia vammoja minulla, Vincentillä eikä toisessa autossa olleilla henkilöillä. En pysty osallistumaan ralliin, mikä on harmillinen juttu, mutta tärkeintä on se, että kaikki osalliset ovat kunnossa, Toyota-kuski painotti.

Tiistai-iltana vahvistui, että Kalle Rovanperä ja Jonne Halttunen kilpailevat Ogierin ja Landais’n sijaan Puolan nopeassa sorarallissa. Rovanperä ja Halttunen saapuivat kisapaikkakunnalle myöhään tiistaina ja aloittivat kilpailun nuotituksen keskiviikkoaamuna.

Ogier sen sijaan seuraa kilpailua kotonaan.

– Olen nyt matkalla takaisin kotiin lepäämään ja varmistamaan, että olen pian takaisin täysissä voimissa. Onnea matkaan Kalle Rovanperälle, Jonne Halttuselle ja koko Toyotan tiimille – kannustan teitä, Ogier kirjoitti.

Puolan MM-ralli käynnistyy torstaina. Ogierin on määrä kilpailla seuraavan kerran Latvian MM-rallissa heinäkuun puolivälin jälkeen.

Lue myös nämä