Quantcast

Sebastien Ogier kertasi keskeytystään – ”Se ei ollut fiksu liike minulta”

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Citroen Racing
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjaa johtava Sebastien Ogier joutui keskeyttämään Sardinian MM-rallin perjantaina. Ogier myönsi suoraan tehneensä virheen.

Ogierin meno päättyi aamupäivän viimeisen erikoiskokeen varteen. Ogierin C3 WRC -auto osui kiveen, ja ranskalainen joutui parkkeeraamaan menopelinsä tien sivuun. Ogierin ja kartanlukija Julien Ingrassian korjaustoimenpiteetkään eivät tuottaneet tulosta.

– Se ei ollut fiksu liike minulta. Menin liian sisältä tiukkaan vasemmalle kääntyvään mutkaan, ja osuimme isoon kiveen, Ogier kertasi.

– Tiesin, että siellä on kivi. Ajoimme eilen saman paikan läpi kolmesti testierikoiskokeella. Vaikuttaa siltä, että käänsin hieman liian aikaisin. Paikka on hieman pimennossa pienen nypyn jälkeen, mutta se oli selkeästi minun oma virhe, kuusinkertainen maailmanmestari lisäsi.

Ogierin mukaan autosta hajosi ohjausvarsi, minkä vuoksi ranskalaispari ei pystynyt ajamaan huoltoon.

– Meillä ei ollut toista ohjausvartta mukana. Yritimme tehdä MacGyver-korjauksia, mutta mitään ei ollut tehtävissä. Meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin keskeyttää.

Pettymystään nieleskellyt Ogier ei osannut vielä sanoa, jatkaako hän kilpailua lauantaina.

– Keskityn jo seuraavaan ralliin. Katsotaan, mitä viikonlopun aikana tapahtuu, mutta meillä ei ole mitään odotettavaa tästä kisasta. Meillä ei ole mitään mahdollisuuksia saada viittä pistettä Power Stage -erikoiskokeeltakaan, koska joutuisimme ajamaan ensimmäisenä, Ogier totesi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat