Quantcast

Sebastien Loeb tekemässä jälleen comebackin – näin komeasti ensi kauden hybridikilpuri liikahti vanhan maestron käsissä (videot)

Loeb Ford
Sebastien Loeb Ford Puma Rally1 -auton ratissa. Kuvakaappaus videolta.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjan ranskalaislegendan Sebastien Loebin mahdollisella kiinnostuksella kilpailla ensi kaudella M-Sport Fordin riveissä on huhuttu jo usean kuukauden ajan. 

Tiistaina nämä huhut saivat lisää pontta, kun yhdeksänkertainen maailmanmestari testasi brittitiimin ensi kauden Ford Puma Rally1 -hybridikilpuria Kataloniassa.

Loebin sopimusta ei ole julkistettu, mutta espanjalaisen Marca-lehden mukaan ranskalaistähti ajaisi valikoituja kilpailuja MM-sarjassa M-Sportin riveissä. Tähän mennessä talli on julkistanut vain irlantilaisen Craig Breenin sopimuksen ensi vuotta ajatellen.

Viimeksi Loeb kaasutteli MM-sarjassa kaudella 2020, kun hän oli parhaimmillaan Hyundain ratissa Turkin rallissa kolmas. Loeb ajoi viimeisen täyden kautensa vuonna 2012, jolloin hän saavutti yhdeksännen MM-tittelinsä.

Breenin lisäksi vahvin kortti täyden kauden ohjelmaan ensi vuodeksi M-Sportilla on toinen ranskalaiskuski Adrien Fourmaux, jolle Loeb olisi myös oiva mentori. Brittikuski Gus Greensmithin ounastellaan jakavan kolmatta autoa Loebin kanssa.

Katso alapuolelta Loebin testivideo, jonka on Youtubeen koostanut käyttäjä Passats de canto. Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä linkistä

Myös käyttäjä Sempre al Tall on koostanut Youtubeen komean videon vanhan maestron testeistä. Jos tämä video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä linkistä. 

Lue myös nämä

  • Uusimmat