Quantcast

Sebastien Loeb palaa Keniaan 20 vuoden tauon jälkeen, tallipomo ylistää: ”Hän tuo tunnelmaa koko huoltoparkkiin”

Ranskalainen Sebastien Loeb ajaa kauden kolmannen MM-rallinsa kesäkuun lopussa Keniassa.
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb viime viikon Portugalin MM-rallissa. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Yhdeksänkertainen maailmanmestari ajaa tänä vuonna valikoituja osakilpailuja rallin MM-sarjassa. Loeb voitti yllättäen kauden avauskisan Monte Carlossa, mutta viime viikon Portugalin MM-rallissa konkari ei maalia nähnyt.

Brittiläisen M-Sport Fordin rallitallin päällikkö Richard Millener on innoissaan, kun rallilegenda edustaa tiimiä yhdessä MM-sarjan ikonisimmassa rallissa. Loeb on ajanut Safari-rallin kertaalleen vuonna 2002, jolloin hän sijoittui viidenneksi.

– Talli on todella innoissaan, että saamme Sebin ja Isabellen (kartanlukija Galmiche) taas tiimiimme. Kyseessä on vasta toinen kerta Keniassa, mutta sekä minä että tallimme odotamme suurella mielenkiinnolla kilpailua, sillä onhan ralli yksi sarjan perinteikkäimmistä, Millener sanailee.

– Sebillä on mahtavat tilastot sorakisoista ja hänen suorituksensa Portugalissa, niin kauan kuin sitä kestikin, osoitti, että sekä hän että automme ovat vahvoja soralla. Safari-ralli on vasta palannut kalenteriin, joten uskon, että kilpailu on varsin tasaväkistä. Uskon, että pystymme Sebin kanssa näyttämään, mihin automme pystyy.

Millener korostaa, että suurmestarin osallistuminen MM-ralliin nostattaa aina koko varikon tunnelmaa, eikä pelkästään sen tiimin, missä ranskalaistähti ajaa.

– Se on aina fantastista, kun Seb on mukana. Hän tuo tunnelmaa koko huoltoparkkiin ja me kaikki voimme imeä oppia hänen motivaatiostaan, Millener sanoo.

Keniassa nähdään kahden suurmestarin, Loebin ja Toyotalla ajavan Sebastien Ogierin kolmas otatus tällä kaudella. Myös Ogier ajaa Keniassa kauden kolmannen MM-rallinsa.

Kenian MM-ralli ajetaan Naivashan kaupungin ympäristössä 22.-26. kesäkuuta.

Katso alapuolelta viime vuoden Kenian MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat