Se oli siinä! Ruotsalaiskuski jätti rallin EM-kauden kesken

Ruotsalaiskuski Tom Kristenssonin kausi rallin EM-sarjassa on ohi.
Tom Kristensson
Tom Kristensson. Kuva: @World / Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Tagai Racing Technology -tiimin Citroen C3 Rally2 -autolla ajanut Kristensson ehti ajaa kauden kolme ensimmäistä EM-rallia.

– Päätöksen takana on monta pientä eri syytä. Fiilis ei ollut paras mahdollinen, budjetin kanssa oli isompia haasteita kuin ennen ja myös maailman tilanne on hankala. Olisin tietysti toivonut parempaa kautta ja fantastisia tuloksia, mutta se ei nyt ikävä kyllä toteutunut, Kristensson sanoo tiedotteessaan.

– Olen taistellut monta vuotta ja oppinut, että ei pidä tehdä mitään, mikä ei tunnu sataprosenttisesti oikealta. Päätös on tehty kaikella kunnioituksella jokaista asianosaista kohtaan.

Kristenssonin kauden avaus EM-sarjassa oli kehno. Fafe-rallista Portugalista tuli yhdeksäs tila ja Kanariansaarilta 13. sija. Puolan EM-ralli viime viikonloppuna päättyi keskeytykseen.

– Ei ole kyse siitä, ettenkö haluaisi ajaa ralliautoa. Halua ja ilo ovat yhä läsnä. Homma pitää kuitenkin tehdä oikealla tavalla, 32-vuotias ruotsalaiskuski kertoo.

Kristenssonin uran paras meriitti on koronapandemian supistamalla tynkäkaudella 2020 saavutettu JWRC-luokan voitto MM-sarjassa. Vuotta aiemmin hän oli samaisen luokan kakkonen.

Katso alapuolelta Puolan EM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä