Rovanperä ajoi rajusti ulos – auto lensi katsojien teltan yli

Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Skoda Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Suomalaisittain mollivoittoisesti sujunut Argentiinan MM-ralli sai jatkoa kisan toiseksi viimeisellä erikoiskokeella Mina Claverossa. Nuori suomalaiskuski Kalle Rovanperä ajoi rajusti ulos.

Vasta 17-vuotias suomalaiskuski johti WRC2-luokkaa Skoda Fabiallaan ennen ulosajoaan. WRC+ All Live -lähetyksessä ulosajo nähtiin, mutta lähetys keskeytettiin välittömästi. Näytti siltä, että Rovanperän auto olisi suistunut katsojien joukkoon.

Myöhemmin WRC.comin videolähetys palautui ja selostajat kertoivat Rovanperän ja kartturi Jonne Halttusen olevan kunnossa.

– EI mikä pettymys! Ajoimme ulos 17. erikoiskokeella. Olemme molemmat kunnossa, mutta auto ei ole, Rovanperän Twitter-tilillä kerrottiin nopeasti ulosajon jälkeen.

– Vahvistamme, että kuskikaksikko on kunnossa, eikä myöskään ketään ulkopuolisia ole loukkaantunut, Argentiinan rallin virallisella Twitter-tilillä sanotaan.

Vaikka Rovanperän ulosajo kismittää, niin tilanteessa olisi voinut käydä todella pahasti. Onneksi yksikään katsoja ei joutunut Rovanperän auton tielle.

Lue myös nämä