Quantcast

Riku Tahko rallicrossin EM-sarjasta kotimaan kisoihin

Riku Tahko
Riku Tahko. Kuva: AKK/Toni Ollikainen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Edelliset kolme vuotta rallicrossin EM-sarjaa oman tiiminsä kanssa kiertänyt Riku Tahko starttaa kauteen 2018 uusin tavoittein. Porvoolaiskuljettaja on ilmoittanut mukaan rallicrossin SM-sarjaan Minillään.

Tahkon kalenteriin kuuluu täysi SM-sarja sekä mahdollisesti valikoituja kilpailuja RallyX Nordic-sarjassa sekä Viron mestaruussarjassa.

– EM-sarjan taso kovenee vuosi vuodelta, ja vaikka pystyimmekin kehittämään autoamme isoin askelin kausi kaudelta, niin tekivät muutkin. Pienillä resursseilla ponnistaessa pystyimme hetkittäin top 10 -välähdyksiin ja lähtövoittoihin, mutta mestaruustaisteluun vaadittaisiin paljon laajempi kehitysohjelma sekä enemmän resursseja, Tahko kertoo.

Tahko ei ole aiemmin ajanut kokonaista kautta rallicrossin SM-sarjassa. Kaudelta 2018 hän hakee menestystä.

– Uskon, että EM-sarjasta saatu kokemus, tiimin työmoraali sekä huolellinen testiohjelma ennen kauden alkua antavat meille avaimet taistella mestaruudesta. Automme on huollettu täydellisesti talven aikana, ja uusia kehitysosia on paljon, joten nyt ei auta kuin odottaa lumien sulamista ja ratojen avautumista, Tahko luottaa.

Rallicrossin SM-kausi käynnistyy toukokuun lopussa Kaanaan radalla.

Lue myös nämä

  • Uusimmat