Riihimäen SM-rallin yllättäjä: Mieleni tekisi ehdottomasti ajaa enemmän

Mikko Heikkilä ja Heidi Heikkilä ajoivat hienosti SM1 -luokan toiseksi.
Mikko Heikkilä ja Heidi Heikkilä ajoivat hienosti toiseksi SM1-luokassa. Kuva: Miika Wuorela
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Mikko Heikkilä ylsi huikeaan suoritukseen lauantaina ajetussa Riihimäen SM-rallissa.

Heikkilä oli kesäkauden avauksen ehdoton yllätysnimi. TGS Worldwiden ylläpitämällä ja ilmoittamalla Skoda Fabia R5 -autolla ajanut Heikkilä pisti kampoihin rallin moninkertaiselle Suomen mestarille Juha Salolle, joka ajoi SM1-luokan voittoon.

Heikkilä sijoittui luokassa toiseksi 20,2 sekuntia Salolle jääneenä.

– Hyvin meni ja hauskaa oli, mikään ei jäänyt harmittamaan. Auto on tosi helppo ja hieno ajaa. Mieleni tekisi ehdottomasti ajaa enemmän – ei kai siinä mitään rajaa olekaan, mutta rahoitus on ongelma, kuten varmasti kaikilla muillakin, Heikkilä hymyili.

Niin ikään TGS:n kalustolla kilpaillut Kristian Kiviniemi ei tällä kertaa ollut omalla tasollaan. Palkintokorokevauhti jäi haaveeksi, sillä kello tikitti armotta eroa luokan kärkipaikkaan. Kiviniemi jäi luokkavoittoon ajaneesta Salosta yli kaksi minuuttia ja sijoittui neljänneksi.

– Useampi pieni syy oli tähän aikaeroon. En ollut omaan tekemiseeni tyytyväinen, sitä pitää parantaa. Aamupäivällä meitä kiusasi yksi venttiili, ja se rokotti vauhtia ja itseluottamusta. Nyt on kolme viikkoa aikaa ennen seuraavaa rallia, joten kovasti täytyy tehdä hommia, ettei tämä fiasko toistu, vakavoitui Kiviniemi.

Rallin SM-sarja jatkuu Seinäjoella kesäkuun puolivälissä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat