Quantcast

Renault-kuskit kokivat Juha Rytkösen kohtalon – ”Löysimme autosta useita ongelmia”

Rokas Baciuska
Renault Cliolla on ajanut tänä vuonna liettualainen Rokas Baciuska. Kuva: FIAWorldRallycross.com
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallicrossin MM-sarjassa kilpailevan GCK-tiimin kakkostalli UNKORRUPTED on vetäytynyt viikonloppuna ajettavista Barcelonan osakilpailuista. 

Tämän myötä Renault Clio Supercarilla aiemmissa kisoissa ajaneet ranskalainen Guerlain Chicherit ja liettualainen Rokas Baciuska eivät pääse mukaan Barcelonan MM-koitoksiin.

– Olemme päättäneet vetää UNKORRUPTED-tiimin pois Barcelonan osakilpailuista. Testeissämme Riikassa löysimme autosta useita ongelmia, jonka vuoksi autot eivät ehtineet valmiiksi,  lyhyessä tiedotteessa tiimin verkkosivuilla kerrotaan.

– Vaikka meitä ei tunneta siitä, että välttelisimme vastoinkäymisiä tai olisimme luovuttajia, niin tämä on silti turvallisin ja paras vaihtoehto tällä hetkellä.

Clio R.S ei ole yltänyt ykköstiimin kaluston Megane RS:n suorituskykyyn missään vaiheessa kaudella 2020. Cliolla ei ole selvitty kertaakaan finaaleihin kuudessa kisassa. Meganella Barcelonan lähtöviivalla nähdään Andreas Bakkerud, Liam Doran sekä Anton Marklund.

Myös Kouvolassa sensaatiomaisesti MM-sarjassa elokuun lopussa debytoinut Juha Rytkönen joutui jättämään Barcelonan viikonlopun väliin. Rytkösen piti ajaa Barcelonassa Ferratum Teamin Ford Fiestalla. Talli kuitenkin ilmoitti viime viikolla, että autoa ei saada ajoissa kuntoon Latvian osakilpailuissa ilmenneiden ongelmien jälkeen.

Lue myös: Suomalaissensaatiolle takaisku – rallicrossin MM-osakilpailut jäävät väliin

Lue myös: Vahvistus: Rallicrossin MM-sarjan promootioyhtiö ottaa hatkat

Lue myös nämä

  • Uusimmat