Quantcast

Ranskalainen WRC-kuski tyrmää villit huhut Toyotasta – ”Vaikuttaa mahdottomalta”

Ranskalainen Pierre-Louis Loubet ajoi kohtuullisen pirteän kauden M-Sport Fordin rallitiimissä kaudella 2022.
Pierre-Louis Loubet
Pierre-Louis Loubet. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Loubet´n ohjelma kattoi seitsemän MM-rallia, joista parhaat tulokset tulivat Kreikassa ja Sardiniassa, kun korsikalainen ajoi neljänneksi. Loubet´n on epäilty kiinnostuneen ajopaikasta Toyotan rallitiimissä, sillä Jari-Matti Latvalan johtama talli ilmoitti vuokraavansa Toyotan Rally1 -autoa niissä kisoissa, joissa Sebastien Ogier ei ole mukana.

Loubet kuitenkin tyrmää tämän ajatuksen ranskalaisessa AutoHebdo-lehdessä.

– Tällä hetkellä Toyotalla ajaminen vaikuttaa mahdottomalta minun osaltani. Olemme 100-prosenttisesti keskittyneitä jatkamaan M-Sportin kanssa. Toivon, että voimme pian myös julkistaa jotain, Loubet kertoo lehdessä.

– Olen varsin optimistinen. Hommat ovat edenneet mukavasti. Tiedän toki, että tiimillä on monta eri asiaa ratkottavanaan, Loubet jatkaa.

M-Sportille on tällä hetkellä tunkua, sillä Hyundai ja Toyota ovat jo oman kokoonpanonsa naulanneet lukkoon. Fordin rattiin mielii moni kuski, mutta M-Sport keskittynee tällä hetkellä sorvaamaan sopimukset rallilegenda Sebastien Loebille ja mahdollisesti myös Hyundain jättäneelle Ott Tänakille. Muut kuljettajat saavat itse maksaa ajamisestaan yhteistyökumppaneidensa tuella.

– Sopimusuutisissa ei ole ollut mitään isoja yllätyksiä. Muutoksia on toki tullut, mutta se on vain hyvä juttu, sillä muutokset lisäävät mielenkiintoa. Minuun niillä ei ole ollut mitään vaikutusta. Meidän omat neuvottelumme ovat edenneet omalla painollaan, Loubet summaa.

Ensi vuodeksi Loubet joutuu etsimään uuden kartanlukijan, sillä Vincent Landais hyppää tulevalla kaudella Sebastien Ogierin kyytiin.

– En ole asiaa liikoja miettinyt. Vincent teki oman päätöksensä ja minä voin vain kunnioittaa sitä. Se on osa lajia. Kun voimme julkistaa ohjelmamme, voin julkistaa myös uuden kartturini.

Katso alapuolelta Katalonian MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat