Rallin MM-sarjasta työttömäksi jäänyt Craig Breen väläytti taitojaan – ”Tämä on unelmien täyttymys”

Craig Breen. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Vielä viime kaudellaCitroenin tallissa rallin MM-sarjassa ajanut Craig Breen on voittanut sunnuntaina päättyneen Galway Rallyn, joka kuuluu Irlannin kansallisen rallisarjan kalenteriin. 

Breen ajoi kilpaili kotimaassaan Ford Fiesta R5:lla. Rallin voitto heltisi niukalla 14,4 sekunnin erolla ennen niin ikään Fordilla ajanutta britti Alastair Fisheriä. Galway-rallissa ajettiin yhdeksän erikoiskoetta ja yhteensä 120 ek-kilometriä asvaltilla.

– Ajoin ensimmäisen Galway-rallini 10 vuotta sitten ja nyt sitten ajoin voittoon tänä vuonna. On mahtavaa saada nimi pokaaliin, jossa on kaikkien Irlannin rallin suurien kuljettajien nimet. Tämä on unelmien täyttymys, Breen tunnelmoi Twitter-tilillään.

– Paul (kartanlukija Nagle) ja minä olemme olleet erittäin otettuja siitä mahtavasta tuesta, jota olemme saaneet viikonlopun aikana. Oli upeaa tavata faneja ja todistaa, että Irlannin ralli on hyvissä uomissa, Breen jatkaa.

Breen jäi työttömäksi Citroenilta, kun Abu Dhabi veti sponsoritukensa ja ranskalaistalli pystyy tällä kaudella ajattamaan vain kahta autoa. Citroenille täksi kaudeksi siirtyivät Esapekka Lappi sekä Sebastien Ogier.

Alla video Galway Rallysta:

Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi
Toimituspäällikkö