Rallin MM-sarjan mestarikandidaatit ottivat jo mittaa toisistaan – ”Se oli hauskaa”

Sebastien Ogier (edessä), Thierry Neuville ja Ott Tänak kisasivat toisiaan vastaan kelkkaradalla. Kuva: Jeremy Rogers/ Rally Australia
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ott Tänak otti ensimmäisen voiton kilpakumppaneistaan ennen rallin MM-kauden huipentavaa Australian osakilpailua.

Peräti kolme kuljettajaa on yhä mukana taistelemassa mestaruudesta ennen päätösrallia. Viisi edellistä MM-titteliä vienyt Sebastien Ogier pitää kärkipaikkaa hallussaan kolmen pisteen erolla Hyundain Thierry Neuvilleen. Toyota-kuljettaja Tänak on puolestaan 23 pisteen päässä Ogierista.

Mestarikandidaatit ottivat toisistaan mittaa kelkkaradalla ennen Australian MM-rallin starttia. Virolaiskuljettaja Tänak oli nopein ennen Ogieria ja Neuvillea.

– Se oli hauskaa. Australiaan on aina mukavaa tulla hyvissä ajoin rentoutumaan ja nauttimaan paikallisesta elämästä. Se on hyvä tapa suunnata kohti kisaviikonloppua, Tänak kertoi.

https://twitter.com/RallyAustralia/status/1061857884881936384

Myös Citroenin Mads Östberg ja Craig Breen, Hyundain Andreas Mikkelsen, Fordin Teemu Suninen ja Toyotan Esapekka Lappi heittivät vapaalle ennen kilpailun alkua ja vierailivat seikkailupuistossa. WRC-kuljettajat pääsivät haastamaan itsensä korkealla yläilmoissa puiden väliin rakennetuilla köysiradolla.

– En pidä erityisesti korkeista paikoista. Tämä ei varmaankaan ole paras paikka korkeita paikkoja pelkäävälle, mutta lopulta kaikki meni hyvin, kun oli saanut luoton kaikkiin asioihin, Citroen-kuski Breen totesi.

https://twitter.com/RallyAustralia/status/1061844308859346945

Kuljettajat ajavat rallin nuotituksen tiistain ja keskiviikon aikana. Kilpailu käynnistyy myöhään torstai-iltana Suomen aikaa. Rallit.fi seuraa tiiviisti kauden päätösrallin tapahtumia.

Lue myös nämä