Quantcast

Rallin MM-sarja saa vahvistuksen Puolasta – ”Tämä on upea hetki”

Puolalainen Mikolaj Marczyk harppaa rallin MM-sarjaan kaudella 2022.
Mikolaj Marczyk
Mikolaj Marczyk. Kuva: Mikolaj Marczyk media
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Marczyk, 26, sijoittui viime vuonna EM-sarjan pääluokassa kolmanneksi ja otti mestaruuden kotimaansa Puolan rallisarjassa.

Marczyk ei ole aiemmin kilpaillut rallin MM-sarjassa, mutta tänä vuonna hänet nähdään sarjan WRC2-luokassa. Puolalaiskuljettaja luottaa Skoda Fabia Rally2 -autoon MM-erikoiskokeilla.

– Tämä on upea hetki minulle ja koko tiimillemme. Ensimmäisellä kaudellamme osallistumme kuuteen WRC2-kilpailuun: Kroatiassa, Portugalissa, Italiassa, Virossa, Suomessa ja Espanjassa, Marczyk tiedotti perjantai-iltana.

Marczyk jatkaa MM-sarjassa yhteistyötään pitkäaikaisen kartanlukijansa Szymon Gospodarczykin kanssa. Myös Skoda Fabia Rally2 -kilpuri on tuttu aiemmilta kausilta.

– Skodamme on vaihtanut väriään. Kun aloitamme ohjelman korkeimmalla tasolla, halusin meidän edustavan Puolan värejä. Sen vuoksi automme on punavalkoinen, Marczyk sanoi.

Marczykin WRC2-urakka käynnistyy reilun kuukauden kuluttua Kroatian asvalttirallissa.

– Olen ylpeä tiimistämme ja ympärilläni olevista ihmisistä. Nyt on aika aloittaa kilpailukausi ja nauttia siitä, mitä rakastamme tehdä, Marczyk kertoi.

Katso alta kooste helmikuun lopulla ajetusta Ruotsin MM-rallista.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,399892″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat