Quantcast

Rallin EM-sarjan alku viivästyy entisestään

Jari Huttunen
Puolassa ajetaan vauhdikkailla sorateillä. Sen tietää myös Jari Huttunen, joka ajoi viime vuonna toiseksi Puolan EM-rallissa. Gregory Lenormand/DPPI
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin Euroopan mestaruussarja pääsee käyntiin aikaisintaan heinäkuussa.

Kauden oli tarkoitus startata maaliskuun lopulla Azoreilla, mutta kilpailu jouduttiin siirtämään syksylle koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi. Myös Kanariansaarten ja Latvian osakilpailuja on siirretty myöhempään ajankohtaan.

EM-sarja tiedotti keskiviikkona, että myös Puolan rallille joudutaan etsimään uusi ajankohta. Puolan osakilpailu oli määrä ajaa Mikolajkin ympäristössä 26.-28. kesäkuuta.

Puolan ralli on tunnettu vauhdikkaista sorateistään, joilla on ajettu myös MM-pisteistä.

– Tarve Puolan MM-rallin ajankohdan siirtämiselle johtuu koronapandemiasta, EM-sarjan koordinaattori Jean-Baptiste Ley vahvistaa.

– Käymme neuvotteluja Puolan auto- ja moottoripyöräliiton sekä Kansainvälisen autoliiton FIA:n kanssa löytääksemme uuden ajankohdan Puolan rallille. Kun kaikista järjestelyistä sovittu, tiedotamme kilpailun uudesta ajankohdasta.

Kauden avausosakilpailuksi on nyt merkattuna jo kertaalleen siirretty Liepaja-ralli Latviassa. Kisa on määrä ajaa 10.-12. heinäkuuta.

Rallin EM-sarjan kalenteri 2020:
10.-12.7.  Latvia 
24.-26.7.  Italia 
28.-30.8.  Tshekki 
17.-19.9.  Azorit 
16.-18.10. Kypros
6.-8.11.   Unkari
3.-5.12.   Kanariansaaret
x.-x.xx.   Puola*
*Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

Lue myös nämä

  • Uusimmat