Rallicrossin MM-sarjassa nähdään kaksi Seat Ibizaa tulevalla kaudella – ”Meidän on pakko päästä podiumille”

Timo Scheider
Timo Scheider. Kuva: FIAworldrallycross.com
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Saksalainen Münnich Motorsport osallistuu tänä vuonna rallicrossin MM-sarjaan kahden Seat Ibiza RX:n voimin. Toista autoa ajaa viime vuoden tapaan Timo Scheider ja toista kilpuria tiimipomo René Münnich.

Viime kaudella Scheider oli parhaimmillaan Ibizan ratissa finaaleissa Abu Dhabissa ja Etelä-Afrikassa. Loppupisteissä 41-vuotias saksalaiskonkari oli yhdeksäs.

– Olen superonnellinen, että pääsen ajamaan toisen kauden Münnich Motorsportin riveissä. Viime vuonna onnistuimme paremmin kuin odotimme, joten odotukset ovat nyt korkeammalla, Scheider kertoo tiedotteessa.

– Jo viime vuonna meidän olisi pitänyt yltää muutamaan otteeseen podiumille. Tänä vuonna podiumille on pakko päästä. Autoa on kehitetty eri osa-alueilla talven aikana, joten toivon, että olemme ottaneet pari askelta eteenpäin, Scheider jatkaa.

Tallipomo Münnich kunnostautui viime vuonna rallicrossin EM-sarjassa ollen podiumilla kotikisassaan Saksassa. Sarjan loppupisteissä mies oli yhdeksäs.

– On mukavaa palata MM-sarjaan. Viime vuonna olimme jo kilpailukykyisiä ja saimme hyviä tuloksia. Uskon, että kilpailu on myös tänä vuonna kovaa. Odotan innolla, että pääsen testaamaan itseäni lajin huippuja vastaan, Münnich sanailee.

Münnich Motorsport suunnittelee tämän vuoden aikana myös sähköautoa, joihin on määrä siirtyä MM-sarjassa kaudella 2021.

– Tunnistamme pyrkimyksen sähköautoihin siirtymiseen autoteollisuudessa. Moottoriurheilu seuraa samaa polkua. Toivotamme MM-sarjan sähköistämisen tervetulleeksi kaudella 2021. Me teemme parhaillaan suunnitelmia, jotta voimme olla mukana jännittävässä tulevaisuudessa, tiimimanageri Dominik Greiner vahvistaa.

Myös Renault Clio R.S. RX -autoja ajattava GCK UNKORRUPTED -tiimi on vahvistanut ensi kauden kuskinsa. Renaulteilla MM-sarjassa nähdään ranskalainen Guerlain Chicherit sekä liettulainen Rokas Baciuska.

Lue myös nämä