Quantcast

Rajusti ulos ajaneelle Ville Pynnöselle pitkä ajotauko – ”Tarkalla tutkinnalla saatoin välttyä pahemmilta seurauksilta”

Ville Pynnönen
Ville Pynnösen ajama Skoda Fabia päätyi katolleen ulosajon jälkeen Liepaja-rallissa. Kuva: Ville Pynnönen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallikuljettaja Ville Pynnönen joutuu olemaan pitkään poissa ralliauton ohjaamosta.

Jyväskyläläinen Pynnönen ajoi rajusti ulos elokuun puolivälissä ajetussa Liepaja-rallissa Latviassa. Skoda Fabia R5 -auto meni pöpelikön puolelle 135 kilometrin tuntinopeudesta ja pyöri useita kertoja katon kautta ympäri.

Pynnönen kävi ulosajon jälkeen Jyväskylässä jatkotutkimuksissa, joiden perusteella lääkäri määräsi Pynnöselle kontaktikiellon alustavasti kuudeksi kuukaudeksi. Pynnösen tilannetta arvioidaan uudestaan puolen vuoden kuluttua.

– Kaulavaltimon seinämässä havaittiin repeämä ja minulle määrättiin verenohennuslääkettä hyytymien ja veritulppariskin pienentämiseksi, ne kun voisivat johtaa aivoinfarktiin. Kudos paranee kyllä ajan myötä ja puolen vuoden päästä kuvataan ja tutkitaan mies uudestaan, että jatketaanko sitten vielä lääkitystä ja kontaktikieltoa, Pynnönen kertoo tiedotteessaan.

– Haluan esittää suuret kiitokset Keski-Suomen keskussairaalalle, että minut tutkittiin hyvin ja tarkasti. Mitään oireita minulla ei ollut lievän aivotärähdyksen lisäksi, joten tarkalla tutkinnalla saatoin välttyä pahemmilta seurauksilta.

Pynnöseltä jää kuluva rallikausi kesken. Lisäksi hän joutuu seuraamaan sivusta SM-sarjan tulevan talvikauden.

– Rakkaat harrastukset ralli ja jalkapallo ovat nyt ainakin toistaiseksi kieltolistalla.

Lue myös: Suomalaiskuljettaja ajoi rajusti ulos EM-rallissa, auto oli päätyä lampeen (video) – ”Sentään ei tarvinnut uida”

Lue myös nämä

  • Uusimmat