Quantcast

Raju loikka päätti Mika Lemmetin rallin Kuhmoisissa – hurja hyppy tallentui videolle

Mika Lemmetti
Mika Lemmetti. Kuva: KuuzelaPhotos
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

F-Rallisarjan kauden toinen osakilpailu ajettiin Kuhmoisissa, Keski-Suomen tunnetuilla ralliteillä lauantaina.

Mika Lemmetin ja kartturi Eetu Hellstenin kilpailu päättyi dramaattisesti ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan. Kaksikko leiskautti ensimmäisen erikoiskokeen maalissa hurjan hypyn, eikä laskeutuminen sujunut pehmeästi telemark-tyyliin.

– Tehtiin virhe. Se virhe tuli jo perjantaina kun kirjoitettiin väärä nuotti paikkaan. Alastulossa molemmilta lähti ilmat pihalle, oli tuskainen maaliintulo. Kävimme Eetun kanssa lääkärin tarkistettavana, kunnossa ollaan mutta varmasti on huomenna paikat kipeät, Lemmetti kertoi tilanteesta selvittyään.

Kauden ensimmäinen osakilpailu ajettiin helmikuun alussa Hankasalmella, jossa laihialainen oli hyvässä vauhdissa, mutta joutui keskeyttämään tauolle laturin hajottua. Myös Kuhmoisissa vauhti oli kohdallaan, kun Lemmetti ajoi ensimmäisellä erikoiskokeella yhdeksänneksi. Tapaturma sattui maalin ennakkomerkin kohdalla.

– On ollut aika raskas talvi. Alkuperäinen suunnitelma kahden sarjan eli myös junnujen SM:n ajamisesta kariutui ensin tammikuussa, kun auton kanssa oli ongelmia. Niiden parissa olemme jumpanneet jos jonkinlaista ja vielä kisaviikolla katosivat öljynpaineet, josta saatiin taas yksi lisäohjelmanumero. Itse olin jo heittämässä pyyhettä kehään, mutta Samuli Saarimaa ja muut taustajoukot päättivät, ettei luovuteta. Suuri kiitos heille siitä, että päästiin kisaan. Nyt otetaan aikalisä ja mietitään mitkä kilpailut kauden aikana vielä ajetaan, Lemmetti päättää.

F-Rallisarjassa on jäljellä vielä kolme osakilpailua, seuraava ajetaan Toivakassa kesäkuun alussa. Sarjan finaali ajetaan lokakuussa Laihialla.

Lemmetin ja Hellstenin hurja hyppy tallentui incar-videolle:

Jos video ei näy selaimellasi, voit katsoa sen TÄMÄN LINKIN kautta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat