Quantcast

Puolalaiskuskille täysi ohjelma rallin MM-sarjaan – kausi alkaa Meksikosta

Kajetan Kajetanowicz
Kajetan Kajetanowicz. Kuva: Kajetanowiczin kotisivut
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Puolalainen Kajetan Kajetanowicz on löytänyt tarvittavat yhteistyökumppanit ja pääsee ajamaan täyden seitsemän rallin kauden MM-sarjan WRC3-luokassa.

Kajetanowicz ja kartanlukija Maciej Szczepaniak ajavat yksityiskuskeille suunnatussa WRC3-luokassa, jossa kilpaillaan R5-luokituksen autoilla. Puolalaiskaksikon alla tulee olemaan Skoda Fabia R5 Evo.

– Olemme valmistelleet tätä jo pari kuukautta. Meidän seuraava MM-kausi on koko Lotos Rally Teamin kovan työn tulos. On mahtavaa edustaa maatamme jälleen kaikista kovimmissa ralleissa eri puolilla maailmaa, viime kaudella WRC2-luokassa hopealle sijoittunut Kajetanowicz kertoo kotisivuillaan.

– Olen optimistinen. Jo viime vuonna todistimme, että voimme taistella huippusijoituksista. Meillä on Fabian uusi versio, ja uskon, että auto antaa meille paljon lisää mahdollisuuksia.

Puolalaiskuskin kausi alkaa maaliskuun puolivälissä ajettavasta Meksikon MM-rallista. Kaukorallin jälkeen puolalaisparivaljakko keskittynee Euroopan kisoihin.

Viime sesongilla pian 41 vuotta täyttävä Kajetanowicz voitti WRC2-luokan Turkin rallissa. Sardiniassa puolalainen oli toinen ja Kataloniassa, Saksassa sekä Korsikalla kolmas.

Lue myös nämä