Quantcast

Power Stagen lipsautus jäi kismittämään Teemu Sunista – ”Ei tarvinnut enää haaveilla lisäpisteistä”

Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva: Miika Wuorela
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Teemu Suninen takoi Katalonian MM-rallin päätöserikoiskokeilla liudan hyviä EK-aikoja. Lopputuloksena oli seitsemäs sija, 1.47,6 minuuttia voittoon ajaneen Thierry Neuvillen perässä.

Sunnuntaina ohjelmassa oli neljä erikoiskoetta. Kokonaistilanteessa ei enää taisteltavaa juurikaan ollut aikaerojen kasvettua liian suuriksi, mutta yksittäiset erikoiskoetulokset kiinnostivat Sunista, ja niitä hän lähti päätöspäivänä saalistamaan.

– Oli mahtavaa olla nopeampi. Jäin monella erikoiskokeella muutaman sekunnin kuusinkertaiselle maailmanmestarille (Sebastien Ogier), mutta nyt onnistuimme tekemään asialle jotain.

Seitsemännen sijan oltua turvallisesti Sunisen ulottuvilla saattoi hän yrittää kisan päättäneeltä Power Stagelta vielä yhtä, nopeaa erikoiskoeaikaa.

Se ei aivan onnistunut, sillä Suninen ajoi mutkan leveäksi ja joutui peruuttamaan autonsa takaisin tielle.

– Ajo oli vähän yliyrittämistä viimeisellä erikoiskokeella, ja menin yhden mutkan leveäksi. Ei sen jälkeen tarvinnut enää haaveilla lisäpisteistä, mutta päivä oli muutoin meille hyvä. Pystyimme pitämään yllä aiempia päiviä parempaa vauhtia, Suninen summasi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat