Quantcast

Portugalilaiskuskin kausi heräsi eloon Akropolis-voitolla – ”Tämä oli se tarvittava boosti”

Bruno Magalhaes juhli voittoa Kreikassa. Kuva: Alexandre Guillaumot / DPPI.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Portugalilaiskuski Bruno Magalhães sytytti rallin EM-sarjan mestaruustaistelun uudelleen henkiin voittamalla sunnuntai-iltana päättyneen Akropolis-rallin. Samalla miehen budjetti seuraavaan EM-osakilpailuun Kyprokselle vahvistui.

– Viimeinen kisapäivä oli vaikea, koska odotin koko ajan vastausta Kyproksen rallin suhteen. Vastaus nimittäin riippui tämän kisan tuloksesta. Puhelin soi hetki sitten ja sain hyviä uutisia. Nyt minulla on budjettia ajaa Kyproksella ja tottakai olen iloinen, Magalhaes kommentoi sarjan virallisilla verkkosivuilla.

Rallia ylivoimaisesti johtanut Venäkän Aleksei Lukjanuk keskeytti ajettuaan kiveen lauantaina neljännellä erikoiskokeella. Lukjanuk oli voittanut EM-kauden kaksi avauskisaa, mutta Akropolis-rallin vaikeuksien myötä venäläiskuskin johtoasema hupeni 14 pisteeseen Magalhaesiin nähden. Portugalilainen oli kauden avauksessa Azoreilla kolmas ja Kanarian saarten rallissa seitsemäs.

Magalhaesin pääsponsorina toimii kreikkalainen laivayhtiö Seajets. Portugalinen ajaa veljensä Hugon kanssa Skoda Fabia R5:lla.

– Tämä oli se boosti, mitä me tarvitsimme, jotta voimme jatkaa sarjassa. Nyt meillä on tarvittava budjetti, kuten Bruno sanoi, ajaa Kyproksella. Toivottavasti saamme myös sieltä vahvan tuloksen, jotta pääsemme ajamaan myös muita kisoja, Hugo Magalgaes sanoo.

Magalhaesin veljesparin jälkeen toiseksi Akropolis-rallissa ylsi Unkarin Norbert Herczig ennen Puolan Hubert Ptaszekia.

Rallin EM-sarja jatkuu vajaan parin viikon kuluttua Kyproksella.

Lue myös nämä

  • Uusimmat