Pitkä päivä vei mehut Sebastien Ogierista – ”Nyt tarvitsen hyvät yöunet”

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Citroen Racing
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Citroenin Sebastien Ogier on lähellä viidettä perättäistä voittoa Meksikon MM-rallissa. Ranskalainen multimestari lähtee kisan päätöspäivän kolmelle erikoiskokeelle 27 sekunnin johtoasemassa ennen Fordin Elfyn Evansia.

– On hieno juttu, että selvisimme päivän maaliin. Ei tämä mikään helppo päivä ollut. Homma alkoi rengasrikolla ensimmäisellä pätkällä. Sitten meillä oli ongelmia keskilukon kanssa. Viimeisillä pätkillä ohjattavuus oli huono, Ogier summasi Leonin huoltoalueella.

Ogierin päätavoite on varmistaa voitto sunnuntaina. Kisan päättävältä Las Minasin Power Stage -erikoiskokeelta ranskalainen ei väkisin yritä kairata ylimääräisiä MM-pisteitä.

– Tavoite on säilyttää asemat huomenna. Katsotaan, mikä on ero ennen Power Stagea ja mikä on fiilis, että voidaanko hyökätä. Kaikki pisteet ovat toki tärkeitä, mutta pääasia on, että voitamme rallin, Ogier sanoi.

– Tosiasia on, että Meksikossa voi tapahtua vaikka mitä vielä päätöspäivänä. Kuten tänään nähtiin, niin kaikenlaista voi sattua. Ei ole varmasti helppo päivä luvassa. Nyt tarvitsen hyvät yöunet, jotta voin ajaa huomenna tärkeän voiton.

Meksikon MM-ralli jatkuu viideltä iltapäivällä Suomen aikaa. Kisan  voittaja on selvillä iltayhdeksään mennessä.

Lue myös nämä