Quantcast

Petter Solbergin tiimillä piinaava odotus – ”Se oli lähellä”

Johan Kristoffersson
Johan Kristoffersson. Kuva: FIAWorldRallycross.com
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Petter Solbergin tiimiltä PSRX Volkswagen Swedeniltä oli vaarassa jäädä kokonaan väliin rallicrossin MM-sarjan päätösosakilpailu, joka ajetaan tänä viikonloppuna Etelä-Afrikassa.

Mestaritiimin autot olivat merellä vielä perjantaina, kun samaan aikaan muut tallit virittivät kilpureitaan kisakuntoon Killarneyn radan varikolla. PSRX:n tallipäällikön Pernilla Solbergin mukaan autot lähtivät laivalla Euroopasta lähes kaksi viikkoa myöhässä, vaikka ne oli laitettu hyvissä ajoin kontteihin.

Laiva saapui Kapkaupungin rannikolle keskiviikkona, mutta kovan tuulen vuoksi se ei pystynyt tulemaan satamaan. Viimein perjantai-iltana tiimi sai iloisen uutisen: laiva oli päässyt satamaan.

– Se oli lähellä, mutta katsokaa tästä pari klippiä, kun autot saapuivat juuri ajoissa Killarneyn radalle. Pernillan innostuneisuus kertoo kaiken, Petter Solberg kertoi Twitterissä.

https://twitter.com/Petter_Solberg/status/1066042658307608576

Autot katsastettiin lauantaiaamuna, ja Petter Solberg ja maailmanmestari Johan Kristoffersson pääsivät osallistumaan vapaisiin harjoituksiin. Solberg ja Kristoffersson kellottivat kaksi nopeinta aikaa toisissa harjoituksissa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat