Pääseekö Emil Lindholm testaamaan Fordin WRC-autoa? Suomalaislupaukselta arvoituksellinen vastaus

Emil Lindholm. Kuva: Marko Mäkinen

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa velloivat spekulaatiot ruotsalaisen yrittäjän Lars Stugemon päivityksestä hänen tiiminsä Sunnyside Experiencen sivuilla.

– Huhujen mukaan Sunnyside testaa Fiesta WRC19 -autoa Suomessa (Funland). Huhut pitävät paikkansa – tarkoitus on testata autoa Funlandissa. Asia vahvistettu, Sunnyside Experience kertoi Facebookissa.

– Huhujen mukaan myös nuori kyky saa mahdollisuuden testata kilometrejä. Nekin huhut pitävät paikkansa jälleen kerran. Asia vahvistettu.

Todennäköisin vaihtoehto nuoreksi kyvyksi on rallin SM-sarjasta tuttu Emil Lindholm, joka sijoittui toissa viikon Ruotsin MM-rallissa R5-autojen luokassa toiseksi. Stugemo on nimittäin yksi Lindholmin tukijoista.

– Tuota noin… Minä luulen, että on parempi, etten kommentoi asiaa. Ikävä kyllä en voi asiaa vahvistaa, Lindholm toteaa arvoituksellisesti Rallit.fille.

– Toki olen asiasta kuullut. Larsin kanssa puhumme ihan viikottain. Olen myös Larsia kovasti kannustanut, että kokeilisi WRC-autoa. Hän on jo siitä pidemmän aikaan puhunut. Lars on ajanut jo pitkään erilaisilla R5-autoilla, mutta tuota kannattaisi vielä elämässä kokeilla, Lindholm jatkaa.

Katso alta kooste Ruotsin MM-rallin tapahtumista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

 

Stugemo vuokraa Ford Fiesta WRC:n entisen rallikuljettajan Janne Tuohinon JanPro Racing -tiimiltä. Ensiksi Stugemo ja todennäköisesti Lindholm testaavat WRC-autoa, mutta myös osallistuminen kansalliseen kisaan joko Suomessa tai muualla Euroopassa on mahdollista.

– Tavallaan jos miettii, että Suomesta ja Fiesta WRC… Ei se oikein muukaan auto voi olla. M-Sportilta saisi myös auton, mutta kyllä tämä Jannen auto on, Lindholm vahvistaa.

Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi Toimituspäällikkö