Ott Tänak puhkuu itseluottamusta ennen Korsikan MM-rallia – ”Meillä on todella hyvä paketti asvaltilla”

Ott Tänak. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC

Toyotan Ott Tänakin alkukausi rallin MM-sarjassa on ollut vahva, kun mies on ajanut kaikissa sesongin kolmessa ensimmäisessä osakilpailussa palkintopallille.

MM-karkelot jatkuvat ensi viikolla Korsikalla. Sarjan johtoasemassa oleva Tänak lähtee reitille ensimmäisenä autona, mutta kauden ensimmäisessä puhtaassa asvalttikisassa se on pelkkä etu.

– Odotan innolla Korsikan kisaa. Olen ensimmäisenä reitillä, mutta sen pitäisi olla vain hyvä asia. Se on kuitenkin paras lähtöpaikka asvaltilla, kun tie on puhdas, Tänak toteaa.

Korsikan MM-ralli ei ole kuulunut takavuosina virolaisen suosikkikisojen joukkoon. Viime vuosi kuitenkin osoitti, että Tänak on oppinut hyvin myös ”10 000 mutkan rallin” salat. Viime kaudella Toyotan ykköskuski oli Korsikan saarella toinen.

– Aiemmin Korsika oli ehkä se kisa, missä olin eniten ongelmissa. Meillä oli kuitenkin jo viime vuonna hyvä vauhti, vaikka kisa oli ensimmäinen Korsikalla Toyotalla. Meillä on todella hyvä paketti asvaltilla, joten uskon, että voimme yltää hyvään suoritukseen, Tänak sanoo.

– Toki myös vihollisemme ovat nopeita, mutta tavoitteemme on jatkaa hyvää alkukautta ja saalistaa mahdollisimman paljon pisteitä.

Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi
Toimituspäällikkö