Quantcast

Ott Tänakin kartanlukijan poika sai nimen legendaarisen rallin mukaan

Ott Tänakin kartanlukija Martin Järveoja ilmoitti viikonloppuna sosiaalisessa mediassa, että hänen perheeseensä on tullut uusi tulokas.
Martin Järveoja
Martin Järveoja. Kuva: Vincent Thuillier/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Järveojalla ja hänen vaimollaan Maarjalla oli entuudestaan kaksi lasta, tytär Maria sekä poika Mateo. Keväällä perheeseen syntyi toinen poika, joka sai nimensä legendaarisen rallin mukaan.

– Maaliskuun lopussa toivotimme perheeseemme tervetulleeksi MJ:n tuoreimman painoksen. Tervehtikää Montea, Järveoja kirjoitti Instagram-julkaisuunsa, jossa oli useita kuvia pienokaisesta.

Monte viittaa legendaariseen Monte Carlon ralliin, joka kuuluu MM-sarjan klassikoihin.

Järveoja on saanut julkaisuunsa onnitteluja useilta kollegoiltaan. Onnittelijoiden joukossa ovat muun muassa hänen tallikaverinsa Dani Sordo sekä Kalle Rovanperän kartturi Jonne Halttunen.

Järveoja ja Tänak eivät ole onnistuneet valloittamaan Monte Carlon haastavaa osakilpailua. Virolaispari on saavuttanut kilpailussa kaksi kolmossijaa sekä yhden kakkostilan. Kolme edellistä Montea on päättynyt Tänakilla ja Järveojalla keskeytykseen.

Järveoja on seuraavan kerran tositoimissa tulevana viikonloppuna, kun hän starttaa Tänakin kanssa MM-sarjan viidenneltä sijalta Portugalin soraralliin.

Katso alta Portugalin MM-rallin ennakko.

Lue myös nämä