Quantcast

Ott Tänak vastasi brittilehden kohuväitteisiin – ”Huomenna menen M-Sportille ja sunnuntaina Citroenille”

Ott Tänak
Ott Tänak. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Katalonian MM-rallin huoltoparkissa kävi perjantai-iltana kova kuhina, eikä pelkästään mekaanikkojen vaihtaessa kiireesti sorasäädöt asvaltille sopiviksi.

Lehdistö vauhkoontui Autosport-lehden uutisesta, jonka mukaan Toyotalla ajava Ott Tänak olisi jo tehnyt ensi kaudesta sopimuksen kilpailijatalli Hyundain kanssa.

Tänak ei itse vahvistanut asiaa. Miehen pokeri piti niin hyvin, että virolaisen kasvoilta ei voinut lukea, onko brittilehden väitteissä perää.

– En minä tiedä. Kuten sanoitte, niin se on huhu. Huomenna voi olla huhu, että siirrynkin M-Sportille ja sunnuntaina sitten Citroenille. Huhu on aina huhu, kivikasvoinen Tänak väitti.

– Nykyään on vaikeaa sanoa, onko olemassa asioita, mitkä eivät päädy lehtiin. Jos joku sanoo jotain jossain foorumilla, niin se laitetaan lehteen. Sellainen lehdistö on, uransa ensimmäistä maailmanmestaruutta jahtaava Tänak jatkoi.

Sen verran Tänak kuitenkin sanoi, että lopullista päätöstä ei hänen mukaan ole tehty, vaikka Autosport esitti Hyundai-sopimuksen jo vuorenvarmana.

– Minulla ei ole mitään kiellettävää eikä vahvistettavaa. Asiat ottavat aikansa, mutta toivottavasti pystymme tekemään lopullisen päätöksen ennen Australian rallia, Tänak kommentoi.

Katso alta kooste Katalonian MM-rallin perjantai-iltapäivän tapahtumista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,286719″ ap mute ]

 

Jos Tänakin siirto Hyundaille tapahtuu, on korealaisvalmistajan leirissä ensi vuonna kaksi MM-sarjan huippunimeä. Thierry Neuville lupasi loikan tapahtuessa toivottaa Tänakin lämpimästi tervetulleeksi.

– En tiedä, onko se edes uutinen. En voi vahvistaa mitään. En tiedä tilannetta. Olen sanonut aiemminkin, että se voisi olla hyvä liike sekä hänelle että meidän tallille, Neuville totesi.

– Minulle sopii, että kaikki kärkikuskit ovat samanlaisessa autossa kuin minä. Katsotaan, onko huhu totta vai ei. Pitää odotella virallisia uutisia.

Lue myös nämä

  • Uusimmat