Ott Tänak tarjoili herkkua virolaisille rallifaneille

Hyundain WRC-talli on valmistautunut tulevaan Puolan MM-ralliin tällä viikolla.
Ott Tänak
Ott Tänak. Kuva: Dufour Fabien/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundai-kuskien testit avasi keskiviikkona MM-sarjaa johtava Thierry Neuville, kun taas torstaina ajovuorossa oli virolaistähti Ott Tänak. Hyundai ajaa testinsä Etelä-Virossa, joten Tänakin fanit ovat päässeet nauttimaan ykkössuosikkinsa menosta kotimaan kamaralla.

Virossa ei tänä kesänä ajeta MM-rallia, koska Baltian kisan järjestämisvuoro on ensi kertaa Latvialla. Täysin ilman Rally1-autojen pärinää eivät virolaiset rallifanit jää kuitenkaan tänäkään suvena.

Perjantaina Hyundain testit päättää norjalainen Andreas Mikkelsen.

Katso alapuolelta muutama tyylinäyte Tänakin torstain testipäivästä. Juttu jatkuu videoiden jälkeen.

Tänak on noussut vahvan kevätjaksonsa myötä takaisin mestaruustaisteluun. Portugalin soralla toukokuussa virolainen oli toinen ja kesäkuun alussa hän voitti Sardinian rallin. Ykköstila oli miehen ensimmäinen tällä kaudella.

MM-pistetilanteessa Tänak on toisena. Tallikaveri Neuville on karannut 18 pisteen päähän. Tänakin kanssa tasapisteissä on Toyotan walesilaiskuski Elfyn Evans. Myös Evans testasi Rally1-autooan torstaina. Toyota tosin ajoi testinsä Puolassa.

Puolan MM-ralli ajetaan Mikolajkin kaupungin ympäristössä maan koillisosassa. Kisa starttaa yleisöerikoiskokeella torstaina 27. kesäkuuta. Luvassa on yhteensä 19 pikataivalta, joille mittaa kertyy reilut 304 kilometriä.

Lue myös: Sebastien Ogier avasi Toyotan testit Puolassa, myös Virossa päästiin nauttimaan Rally1-autoista

Lue myös nämä

  • Uusimmat