Quantcast

Ott Tänak antoi persoonallisen lahjan Toyotan talliväelle – ”En olisi saavuttanut unelmaani ilman teitä”

Ott Tänak
Ott Tänak. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin maailmanmestari Ott Tänak on virallisesti enää kuukauden verran Toyotan WRC-tiimin kuljettaja.

Tänak saapui Toyotalle kaudeksi 2018, jolloin hän taisteli maailmanmestaruudesta viimeiseen osakilpailuun saakka. Mestaruus jäi tuolloin saavuttamatta, mutta tänä vuonna virolaiskuljettajan unelma toteutui.

Tänak muisti Toyotan talliväkeä persoonallisella lahjalla ennen lähtöään. Tähtikuljettaja antoi tiimin jäsenille puukehyksiset aurinkolasit, joiden sangassa on teksti ”kiitos, että olit mukana siinä”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ott Tänak (@otttanak) on

Tänak julkaisi Instagramissa kuvan, jossa Toyotan väki poseeraa lasit päässään maailmanmestarin kanssa. (Jos kuva ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täällä. Voit katsoa kaikki kuvat painamalla nuolta upotuksen oikeassa reunassa.)

– Nämä kaksi vuotta ovat olleet erittäin menestyksekkäitä Toyota Gazoo Racingin kanssa. Haluan kiittää teitä kaikki, sillä elinikäisen unelmani saavuttaminen ei olisi ollut mahdollista ilman teitä, Tänak kirjoitti julkaisun yhteyteen.

Lue myös: Ott Tänakin leiristä täyslaidallinen kohti Toyotaa – Mäkinen, Latvala ja Jouhki saavat osansa

Tänak neuvotteli pitkään jatkosopimuksesta Toyotan kanssa, mutta hän päätti lopulta vaihtaa maisemaa. Hän ajaa kartanlukijansa Martin Järveojan kanssa seuraavat kaksi kautta Hyundailla.

Katso alta video Ott Tänakin mestaruuden varmistumisesta Katalonian MM-rallissa.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,286857″ ap mute ]

Lue myös nämä

  • Uusimmat