Onko tässä mitään järkeä? WRC-kuski piipahti jälleen vain nuotituksessa Meksikossa – ”Ehkä minun olisi pitänyt vähän miettiä”

Hyundain WRC-tallissa kolmatta Rally1-autoa yhdessä espanjalaiskonkari Dani Sordon kanssa jakavan Craig Breenin viime viikot ovat olleet kiireisiä.
Craig Breen
Craig Breen. Kuva: @World / Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Irlantilaiskuski ajoi viime viikonloppuna Portugalin EM-rallissa, josta mies matkusti suoraan Meksikoon. Breen ei tosin kilpaile Meksikon rallissa, vaan mies kävi pelkästään suorittamassa tiistain ja keskiviikon nuotituksen. Eikä tässä vielä kaikki, heti parin päivän nuotituksen jälkeen Breen lentää takaisin Eurooppaan, sillä tulevana viikonloppuna on edessä kansallinen ralli kotimaassa Irlannissa.

Breen kilpailee kotikaupungissaan West Cork -rallissa historic-luokassa Ford Sierre Cosworthilla.

– Tämä on kolmas kerta, kun nuotitan Meksikon rallin, mutta itse asiassa kilpailua en ole koskaan ajanut, Breen sanoo japanilaisella RallyPlus-sivustolla.

– Ehkä minun olisi pitänyt pysähtyä miettimään aikatauluani vähän ennen kuin suostuin tähän kaikkeen. Rakastan kuitenkin historic-ralleja ja tuleva kisa on ainoa ralli, jossa voin ajaa alkukauden aikana kotimaassani.

Kuuntele Rallit.fin Rallipodi Meksikosta tästä linkistä.

West Cork -rallin jälkeen Breen ehtii hetken huilahtaa ennen kuin Hyundai-kuski palaa Portugalin rallisarjaan, joka jatkuu Algarvessa maalis-huhtikuun vaihteessa. Sen jälkeen vuorossa lienee huhtikuussa niin ikään ajettava Kroatian MM-ralli.

Portugalin EM-rallissa Breenin voittohaaveet kaatuivat rengasrikkoon perjantaina. Irlantilainen kuitenkin vei kansallisen rallisarjan voiton nimiinsä.

– Oloni on erittäin luottavainen. Minulla on hyvä tiimi ympärilläni, joka teki todella hyvää työtä. Pystyimme myös todistamaan vauhtimme. Koko talli on kuin perhe minulle ja odotan innolla kauden jatkoa Portugalissa. Se on erittäin hyvä sarja, Breen summaa.

Katso alapuolelta, mitä Meksikon MM-rallissa on luvassa.

Lue myös nämä