Oliver Solbergille jälleen keskeytys – auto meni rajuun kuntoon

Oliver Solberg
Oliver Solberg. Kuva: Vincent Thuillier/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Oliver Solberg koki uuden pettymyksen, kun hän joutui keskeyttämään lauantaiaamun ensimmäisellä erikoiskokeella Suomen MM-rallissa.

Ruotsin lipun alla kilpailva Solberg, 20, ajoi rajusti ulos Kakaristo-Hassin erikoiskokeella. Hyundain uusi i20 N Rally2 -auto päätyi katolleen koivujen keskelle.

Auto meni todella rajuun kuntoon ulosajossa, kuten Twitterissä julkaistusta kuvasta käy hyvin ilmi. Solberg ja hänen uusi kartanlukijansa Craig Drew selvisivät tilanteesta ilman pahempia kolhuja.

Jos kuva ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Solberg oli WRC2-luokan kilpailussa neljäntenä perjantain erikoiskokeiden jälkeen. Nuoren kuljettajan synkkä kausi sai jatkoa, sillä hänelle on tullut tänä vuonna enemmän keskeytyksiä kuin tuloksia ralleista.

Solberg on osallistunut tänä vuonna kahdeksaan MM-ralliin, joissa hän on päässyt vain kahdesti maaliin. Rovaniemen MM-rallissa hän näytti taitonsa ajettuaan WRC-kalustolla yleiskilpailun seitsemännelle sijalle.

Solberg jatkaa ensi kaudella Hyundain kuljettajana ja hänen uumoillaan jakavan ajovastuuta tehdastiimin kolmosautossa Dani Sordon kanssa.

Solberg kilpailee seuraavassa MM-rallissa Kataloniassa Hyundain WRC-autolla.

Lue myös nämä