Ogier valmis Korsikan haasteeseen – ”Löysimme optimaaliset säädöt testeistä”

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Viisi kertaa MM-titteliä putkeen juhlinut Sebastien Ogier on aloittanut mestaruuden puolustamisen upeasti. Kolmen ajetun rallin jälkeen ranskalainen johtaa MM-sarjaa neljän pisteen erolla ennen Hyundain Thierry Neuvillea. 

M-Sport Fordin kuljettaja on juhlinut voittoa sekä Monte Carlossa että Meksikossa. Vain Ruotsin osakilpailu meni penkin alle huonon lähtöpaikan vuoksi.

– Meillä on ollut erittäin positiivinen startti kauteen, kun takataskussa kun kaksi voittoa kolmesta kisasta. On mukavaa nähdä, että tekemämme työ näkyy kehityksenä. Aiomme jatkaa samaa rataa ensi viikolla asvaltilla, Ogier vannoo.

– Korsikan ralli on ensimmäinen kunnon asvalttikisa tänä vuonna. Kaikke me tiedämme, että kisa tulee olemaan erittäin tasainen. Meillä oli hyvät testit viime viikolla ja löysimme sekä hyvän fiiliksen että optimaaliset säädöt.

10 000 mutkan rallina tunnettu Korsika on tänä vuonna uudistunut reitiltään rutkasti, sillä noin 70 prosenttia erikoiskokeista ovat uusia.

– Ranskalaisena Korsikan rallista saa aina tietenkin lisää motivaatiota. Se on kaunis saari ja odotan aina kisaa innolla. Olisi mukavaa napata jälleen hyvä sijoitus kotimaassa, Ogier pohtii.

M-Sport Fordin autoja Korsikalla ajavat Ogierin lisäksi Elfyn Evans sekä asvalttispesialisti Bryan Bouffier, joka syrjäyttää kyseisessä rallissa Suomen Teemu Sunisen.

Lue myös nämä

  • Uusimmat