Ogier Loebin karusta kohtalosta: Ralli on välillä tällaista

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Toni Heinonen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Viisi edellistä maailmanmestaruutta voittanut Sebastien Ogier odotti, että hän pääsisi kamppailemaan Korsikan MM-rallin voitosta kaikkien aikojen kuljettajaa Sebastien Loebiä vastaan. Titaanien taisto loppui kuitenkin lyhyeen.

Ford-kuljettaja Ogier avasi kilpailun pohja-ajalla lähes 50 kilometriä pitkällä erikoiskokeella, ja Loeb oli komeasti pätkän kakkonen. Toisella erikoiskokeella Ogier oli jälleen nopein, mutta Loebin matka päättyi pätkän alkuun. Yhdeksänkertainen maailmanmestari ajoi mutkan pitkäksi, ja Citroen jäi jumiin ojan pohjalle.

– Loeb ajoi vaikuttavan ajan ensimmäisellä erikoiskokeella. On vaikeaa palata takaisin MM-ralleihin, mutta silti hän oli lähin uhkaajani ensimmäisen pätkän jälkeen. En tiedä tarkalleen, mitä hänelle tapahtui toisella erikoiskokeella, mutta ralli on välillä tällaista, Ogier sanoi Rallit.fille.

Ogier kasasi itselleen tukevan 21,1 sekunnin johdon kahdella ensimmäisellä erikoiskokeella. Citroenin Kris Meeke on kisassa toisena ennen Hyundain Thierry Neuvillea ja Toyotan Ott Tänakia, jotka ovat aivan Meeken kannassa.

– Voin olla erittäin tyytyväinen tilanteeseen. Jos johtaa rallia 20 sekunnilla kahden erikoiskokeen jälkeen, se on todella hyvä startti kisaan, Ogier kertoi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat