Ogier asetti sanansa varoen: En halua aloittaa jälleen keskustelua tästä aiheesta

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sebastien Ogierilla oli tuskainen päivä Ruotsin MM-rallissa perjantaina. Ensimmäisenä autona teitä aurannut ranskalaismestari jäi minuuttikaupalla kärjestä seitsemällä erikoiskokeella.

Ogier voitti kauden avauskilpailun Monte Carlossa, mikä tarkoitti sitä, että hän joutui ensimmäisenä autona perjantain pätkille lumirallissa. Taivaalta tupruttanut lumi sekä iltapäivän pätkille tulleet historic-autojen urat hidastivat huomattavasti Ogierin menoa. Hän putosi lähes kolmen minuutin päähän kärjestä sijalle 12.

– Tämä oli todella vaikea päivä, en pystynyt tekemään mitään. Yritin pari kertaa, mutta en pysty olemaan tämän nopeampi. Kun menettää aikaa 1,5 sekuntia jokaisella kilometrillä kärkeen nähden, jotain on vialla, koska normaalisti ajorytmini ei ole tällainen, Ogier sanoi saavuttuaan Torsbyn huoltoalueelle.

Ogierilta kysyttiin, oliko tämä hänen uransa turhauttavin päivä. Ranskalainen oli varovainen asettaessaan sanojaan.

– En halua aloittaa jälleen keskustelua tästä aiheesta, koska se tulkittaisiin valittamiseksi. WRC-säännöt ovat tällä hetkellä tällaiset.

Ogier on jo lyönyt hanskat tiskiin rallissa, sillä hänellä ei ole asiaa kärkisijoille.

– En edes tiedä rallin tilannetta. Tiedän vain sen, että olen kaukana kärjestä. Seuraaville päiville minulla ei ole mitään tavoitteita.

Lue myös nämä

  • Uusimmat