Norjalaiskuski saamassa kaluston sekä Belgian että Monzan MM-ralliin

Andreas Mikkelsen. Kuva: Aki Hietavala.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitallissa viimeksi MM-ralleja ajanut Andreas Mikkelsen on pääsemässä sopimukseen kauden 2020 kahdesta viimeisestä osakilpailusta. 

Ensi kauden MM-sarjan rengasvalmistaja Pirellin testikuskina tänä vuonna toiminut Mikkelsen ei ole kuluneella sesongilla ajanut vielä yhtään rallia. Mikkelsen pääsee pitkästä aikaa tositoimiin marraskuun alussa, kun norjalainen osallistuu Unkarin EM-ralliin Skoda Fabia R5:lla.

Mikkelsen vihjaa Dirtfish-sivustolla, että hän on lähellä sopimusta myös kauden kahdesta viimeisestä MM-rallista Belgiassa ja Monzassa.

– Olen jutellut Skodan kanssa Ypresistä. Haluaisin todella ajaa sen rallin, kuten myös haluaisin ajaa Monzassa. Mikään ei ole kuitenkaan vielä varmaa, kolme MM-rallia urallaan voittanut Mikkelsen toteaa.

– Ajoin Skodalla kehitystestiä hiljattain, koska he halusivat minulta palautetta autosta. Mielestäni se oli todella hyvä. Ajan Unkarin EM-rallin, mikä on hyvä tapa pitää ajotuntumaa yllä (WRC:tä varten), norjalaiskuski jatkaa.

Ypres-rallin Belgiassa marraskuun puolivälin jälkeen Mikkelsenin on määrä ajaa Skoda Fabialla. Sen sijaan Monzaan alle tulee todennäköisesti Citroenin vanha WRC-auto, jolla Mikkelsen on testannut Pirellin renkaita.

– Olemme puhuneet Pirellin kanssa Monzan ajamisesta. Se olisi järkevää, koska kyseessä on Pirellin kotiralli. Olisi fantastista viedä se auto ja ne renkaat kauden viimeiseen MM-ralliin, Mikkelsen summaa.

Lue myös: Hyundain hylkäämä norjalaistähti sai keikkatyön rallin EM-sarjasta

Lue myös nämä

  • Uusimmat