Niclas Grönholmille kova pettymys Kanadassa – ”Tällaista tämä välillä on”

Niclas Grönholm
Niclas Grönholm. Kuva: GRX Taneco
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Niclas Grönholm koki pettymyksen viikonloppuna ajetussa rallicrossin MM-sarjan osakilpailussa Kanadassa.

Grönholm hallitsi Kanadan osakilpailun karsintaeriä ja valtasi paalupaikan nopeimpana semifinaaleihin. GRX Taneco -tallia edustava Grönholm menetti mahdollisuudet huipputulokseen semifinaalin startissa, jossa Grönholm hiukan epäonnistui. Lajin luonne tuli karusti esiin, kun Grönholm jäi lopulta erässään neljänneksi ja pettymyksekseen karsiutui finaalista.

– Kun lähtee karsintaerien jälkeen johtajan paikalta semeihin, niin odotukset olivat tietysti korkealla. Yksi ei aivan täydellinen lähtö ja koko viikonlopusta tuli aikamoinen pettymys. Vauhti oli kunnossa, ja auto toimi hienosti, mutta tällaista tämä välillä on.

– Pitää nyt analysoida tapahtumat ja sitten vaan jatketaan taas seuraavaan kisaan. Vielä on kolme osakilpailua jäljellä ja kolme mahdollisuutta ajaa voitosta, Grönholm summasi.

GRX-tiimin toinen kuljettaja Timur Timerzjanov onnistui paremmin ja ajoi finaalissa kolmanneksi. Tämä toi myös tallille tärkeitä pisteitä MM-sarjassa.

Tallien pisteissä Marcus Grönholmin johtama GRX Taneco Team on toisena 16 pistettä johtavaa Team Hansenia perässä. Kuljettajien pisteissä Niclas Grönholm on neljäntenä 28 pistettä johtavasta Kevin Hansenista.

Kanadan osakilpailun voitti norjalainen Andreas Bakkerud ennen latvialaista Janis Baumanista.

Rallicrossin MM-sarjan seuraava osakilpailu ajetaan Ranskassa elokuun lopulla.

Lue myös nämä

  • Uusimmat